mandag 19. oktober 2009

LES DETTE!

Grunnet kritikk og diskusjon rettet mot mistanke om juks velger vi å plukke ut de 5 låtene med flest stemmer for så å gi makten til NRJ. 2. november vil NRJ høre gjennom sangene og plukke ut en verdig vinner.

Ellers, hva har du gjort i helgen?

PS: Benytter anledningen til å poste et flott russebilde av Tobias.

48 kommentarer:

  1. Bra! Det var på tide!!

    SvarSlett
  2. Det var faen meg bra!

    SvarSlett
  3. Bra ROK, da får vi hvertfall en fair sjanse alle mann..Ikke bare juksemakerene!

    SvarSlett
  4. Syntes fortsatt at Realitykings skal disskvalifiseres. Jævla tapere!!

    SvarSlett
  5. Bussen vår hadde stort vors sammen og dro deretter på Gabler. Sykt fet kveld!!!

    SvarSlett
  6. Realitykings burde diskes? Virker som faktisk de har fått ganske mange ærlige stemmer.
    Ved å bruke den plommeskrotten av en hjerne du forhåpentligvis har, vil du se at RealityKings har dobbelt så mange views som alle de andre russesangene... Og DET er bevis nok, er det ikke?

    SvarSlett
  7. På YouTube, hvis du klarte å resonere deg frem til det.

    SvarSlett
  8. dette blir jo bare helt latterlig... ha'kke10iid hadde få stemmer i går kveld og plutselig ligger de på en klar 2.plass. reality kings blir beskyldt for å jukse til de grader, og kommer ikke en gang med benektelser.. hva er poenget med slike avsteminger når de egentlig går ut på hvem som er flinkest på pc? resultatet tilsier jo ikke en DRITT

    SvarSlett
  9. du skjønner gutta i reality kings har jobbet endel med sangen, og er drit stolt av den, og vill vinne, så hvis ROK folka vil ha link til alle forum vi har posta sangen vår på kan de hversågod sende en mail. vi har spæmmet at folk skal stemme på oss, og tror vi har fått hjelp av leserene til bloggen også, og vi har nesten 21.000 views på sangen, det sier jo litt at folk syntes den er bra da?
    Her gjelder det ikke jukse, men reklamere!

    SvarSlett
  10. helt enig, juks er noe shit, men synes du ikke det virker svææært mistenklig når en bror til en på bussen sier: "reality kings jukser som bare faen... hilsen bror til en på bussen." + mange andre kommentarer på at dere jukser, så er det senere ikke kommet så mye som en liten benektelse før nå? da blir hvertfall jeg mistenklig.. og hakke10id greiene er jo helt fantastisk latterlig!

    SvarSlett
  11. Slapp av a folkens, du trenger ikke akkurat geni-hjerne for å skjønne hvordan man lurer den stemmegreia. Uansett så velger tydeligvis NRJ vinnern av de topp fem, så da blir det hvertfall litt fear. Stem på out of joint=)

    SvarSlett
  12. Folk må virkelig slappe av. Greit det er mulig å jukse, men man trenger ikke tro ALLE gjør det. Reality Kings har nok fortjent å få de stemmene de har fått siden de har nok promotert bussen sin. Samme med Ha'kke 10iid, hvisman går inn på siden deres på facebook ser man at de faktisk har nesten 3000 medlemmer. De gutta er tydeligvis kjente i Oslo og fortjener nok de stemmene de har fått de og. Uansett er det 5 busser som går videre. Vi får jo se da om det eneten blir Reality Kings eller Hakke tid som vinner. Der er det jo umulig å jukse.

    SvarSlett
  13. vel, kjipt at det ikke blir noen av de to, for det blir
    F
    L
    A
    T
    T

    J
    E
    R
    N
    <3
    <3
    <3
    <3
    <3
    <3

    cheating er for suckeeeeeers!!!

    SvarSlett
  14. lættis at hvem som helst bare kan jukse seg opp til topp 5 any time... sånn som hakke10iid har gjort... ubrukelig kpring

    SvarSlett
  15. reality kings cheater ikke, jeg kjenner de godt.. de spammer og reklamerer som faen, men ikke noe cheating

    SvarSlett
  16. Ingen som jukser.. At enkelte kjenner litt fler enn andre er ikke dems problem. Når man har 3000 medlemmer på russegruppa på face eller 21.000 views på youtube, så skal det faktisk ikke så mye til å få 300 stemmer. Er bare å be venner om å stemme og sende en fellesmelding til alle på russegruppa og be om å stemme, så tar det et døgn. Det er det vi (HA'KKE 10IID)gjorde. Så hvis det er det dere ser på som juks så er det greit.. menmen.. like greit at NRJ bestemmer uansett..

    SvarSlett
  17. Tragisk å se hvor mange dårlige tapere det er her. Bare fordi nettopp deres låt ikke blir stemt frem så skal dere beskylde andre for å jukse. 21 000 views på sangen og 3000 medlemmer på facegruppa gjør at Reality Kings og Ha'kke 10iid nettopp er topp 2. Det at 21000 har sett sangen til Reality Kings må jo bety at folk liker sangen og på gruppa til Ha'kke 10iid har de informert at de fikk 2200 medlemmer på 2 døgn. Det er jo helt sykt. Så jeg tviler sterkt på at noen av de har jukset her. Slutt å hate og innse at faktisk noen andre enn dere er flinkere til å promotere seg selv enn det dere eventuelt er.

    SvarSlett
  18. Ajay fra Ha`kke 10iid
    Hør a, hvorfor skal dere sippe? Det er bare en kåring, det er ikke livet deres. Mange hatere her, kan dere puste? Vi har 3000 medlemmer på en uke på face, vi har sendt ut en fellesmld og skrevet på statusene våre på face, og paam vi har 300 stemmer. Vi fikk vite om konkurransen idag, hadde vi visst fra dag 1 hadde vi hatt dobbelt så mange som dere, så breath. Det er ikke noe juks, men hvis dere får sove bedre om nettene med den tanken, vær se god og tro det. Vi visste at vi ville få mange hatere, men trist at det starter så tidlig.

    SvarSlett
  19. JekkOpp litt stemning a folkens! Mjaaauu <3

    SvarSlett
  20. dere tar dere veldig nær av det da boys...! kanskje det ligger noe i det som blir sagt? hoho, ikke vet jeg!

    SvarSlett
  21. Folkens, ta å JekkOpp stemningen igjen, gjort er gjort og spist er spist! Nå lar vi Rok ta seg av dette (:

    SvarSlett
  22. Enig, er ikke noe vits å diskutere dette uansett. Men må si at jeg synes Ha'kke 10iid har en fet låt. De har jo i tillegg laget den selv, ikke verst. Stå på gutter.

    SvarSlett
  23. ha'kke 10iid ruler! digger den sangen, andre verset er så kult! "alle sammen smell henda i taket......!" digger det

    SvarSlett
  24. Dette er ikke noe nytt, er vandt til å bli beskyld for ting hele mitt liv, så jeg tar det med et smil! =) takk for dere som støtter og la oss sette et punktum, hakke tiid!

    SvarSlett
  25. Broren til han anonyme som hadde snakket med en bror20. oktober 2009 kl. 02:00

    Du må jo være dum som bruker som argument at noen har skrevet at de er broren til en på bussen.. det kan ca alle gjøre. Det er nå bevist at jeg er broren din, ser du ikke navnet mitt :D Korttenkt ass ;)

    SvarSlett
  26. Dere ble rykka shat up

    SvarSlett
  27. Vel, hvis hakke10iid skal vinne pga de har mange venner, så er det faktisk passe latterlig:) Sangen er jo ikke noe å skryte av akkurat.
    Syns folk skal stemme på den sangen de faktisk syns er best, og derfor er det veldig bra at ikke folks stemmer skal avgjøre det hele.
    Peace FJ<3

    SvarSlett
    Svar
    1. Haha helt sjukt hvor dumme folk var i 2010. Dere prøver å disse en av envy-duoen...
      Dere er 22, han er 22, se hvor dere er, se hvor han er.

      Slett
  28. "Synes folk skal stemme på den sangen de faktisk er best, og derfor er det veldig bra at ikke folks stemmer skal avgjøre det hele". Hvem er denne idioten som har skrevet dette? Du vil at folk skal stemme det de liker, men at det er bra at de ikke avgjør det hele?

    Trokke du vet selv hva du skriver. Uansett, Reality Kings har en fet låt, men Hakke10iid sin låt er jo mye mer fengende og kul. Men det er min mening, får se hva folket synes.

    SvarSlett
  29. Til den siste som skrev.. er du som er idiot, haha. Hvis du ikke har fått det med deg så er det topp 5 som kommer videre til den avgjørende greia. Der er det jury som bestemmer. Selvfølgelig skal folk stemme på det de synes er en bra russelåt så ikke dårlige sanger som har en stor vennekrets kommer videre og driter på draget der. Les litt mer nøye neste gang vesla. Han skrev nemlig at det var bra folk ikke skulle avgjøre det HELE!

    SvarSlett
  30. Har en følelse av at Ha'kke 10iid har en stor vennekrets.. just saying ;)

    SvarSlett
  31. Hakke 10iid er laget av gutta selv, de har ikke leid inn dyr proff hjelp - DET i seg selv er råbra. Mer ekte, på en måte. De har min stemme i alle fall!

    SvarSlett
  32. hakke tid hakke tid hakke tid! dere er flnke å lage sangen selv! synes den er kjempe kul og fengende. reality kings har også fet sang men den er litt vanskelig å synge med på og den tar liksom ikke av slik jeg mener en russesang skal gjøre! så jeg stemmer hakke tid

    SvarSlett
  33. fett at hakke tid har laget den selv, men dette var jo en konkurranse om den feteste sangen, og ikke om hvem som har laget den selv?

    SvarSlett
  34. Enig! Det er ikke konkurranse om hvem som har vært flinke til å lage sangen selv, men hvilken sang som tar av mest!

    Derfor går min stemme til JekkOpp, som har en sang det er lett å synge til samtidig som det er en kul partylåt ;)

    SvarSlett
  35. Det er ikke en konkurranse om hvilken sang som tar mest av? Det er en vanlig konkurranse om hvilken låt folket syntes er best, samma om folk har lagd den selv eller betalt 5 lapper for en annen å gjøre det? Samma det, de 5 beste går videre, hakke 10iid og reality kings er videre uans ser det ut som, de 3 siste plassene det er konkurranse om, så snakk om de.

    SvarSlett
  36. at sanger tar av er ofte et grunnlag for at folk liker en sang, men det er selvfølgelig ikke bare det som gjelder;) men det jeg synes er noe av det viktigste:)

    men du har helt rett, de 5 beste går videre også får energy bestemme hvem vinnern er:)

    SvarSlett
  37. Yes, alle busser får ha lykke til, så syntes jeg vi skal slutte å si at en sang er bedre enn den andre, og la folket stemme og NRJ til å plukke ut den siste vinneren :)

    SvarSlett
  38. Folk hakke tid til at utlendingene tar over i år også. Utlendingene vant greia i fjor, og de gjør de i år og.

    SvarSlett
  39. HEIE JEKKOPP! Den eier så sinnsykt, det er en låt du ikke nødvendigvis trenge rå være russ for å kunne høre på! Det er en låt du kan digge til over alt, og til hvilken som helst tid. Beaten tar av skikkelig og umz umz umz! Uansett, STEM JEKK OPP! VERDIG VINNER! Unødvendig av RealityKings og Hakketid å jukse så jævlig! Grunnen til at RK har så mange views på youtube er fordi de ikke har den til nedlasting ennå. Bra at energi velger årets dekknavnlåt til slutt. den som ler sist ler best.

    CREDS TIL CHIXA og de som har mekka sangen!

    SvarSlett
  40. Jekk deg ned a. Hakke tid til det tullet der

    SvarSlett
  41. Er dere så Ubrukeli 2010, at dere Hakke 10iid, til å JekkOpp? Så jævlig Overrated da? Juksing er bare for Tidenes tapere, Ooj...

    Bakschmell!!

    SvarSlett
  42. mange som plutselig fikk flere 100 stemmer siste dagen som egentlig ikke var topp 5 frem til i går...

    SvarSlett
  43. var jo kun en buss som egentlig ikke var topp 5 i går som plutselig fikk flere 100 stemmer på veldig kort tid, nemlig punchline! de 4 andre som nå er i topp 5, har vært der så lenge avstemningen har vært... kjipt at punchline sin cheating skal gå utover OOJ!! men men, er man skitten så er man skitten!

    SvarSlett
  44. noen som vet når man får vite hvem som vant beste dekknavnlåt ? :)

    SvarSlett
  45. Helt enig, synes Punchline sin sang er greit nok bra, men at de skal jukse siste dagen blir bare for dumt. Synes de som har "vært med" hele tiden fortjener "topp 5" bedre :)

    Skjønner det er sykt kjipt for alle som er på OOJ!

    SvarSlett