fredag 10. september 2010

STEM, STEM, STEM OG ATTER STEM PÅ DIN FAVORITT TIL Å BLI MED I ÅRETS HS!!!!

Da er valget offisielt i gang folkens! På tide å finne frem smsfingrene og sende inn sin stemme. Man kan stemme kun èn gang pr mobil gjennom hele valget som avsluttes 17. september. Når stemmingen stenges vil de med flest stemmer bli kalt inn til intervju med tidligere HS-medlemmer. Videre er det de som setter årets nye Hovedstyre. 24. september blir det lagt ut hvem som har blitt valgt.

Gå inn på russenshovedstyre.no for å se hvem som har meldt seg på, og stem på din favoritt.

Vi anbefaler alle kandidater å opprette en gruppe/fanpage på Facebook med informasjon om hvordan folk kan stemme på DEG.

Vi i ROK ønsker alle kandidater lykke til med valget og gleder oss enormt til å ønske Hovedstyre 2011 velkommen. Vi ser frem til et fantastisk samarbeid for å få til tidenes russefeiring!!

PS: det er fortsatt mulig å melde seg på valget! gå inn her, og scroll nederst.

4 kommentarer:

  1. Hæ? Kan man bare stemme en gang per mobil gang gjennom hele avstemningsperioden?? Eller kun en gang om dagen per mobil?

    SvarSlett
  2. KUN en gang gjennom HELE stemningsperioden. Altså, EN stemme pr mobil til 17.september da vi stenger avstemningen. Du kan kun ha unike stemmer.

    SvarSlett
  3. Jeg har stemt på flere kandidater opptil 3 ganger på rad fra samme mobil. Får beskjed tilbake om at min stemme er registrert!! Hva skjer??

    SvarSlett
  4. Det er godt mulig, vi skal ordne opp i dette over helgen. Men stemmen blir dessverre bare registrert kun én gang. Dette er fordi det ikke skal være noe forskjell mellom kandidatene i form av ressurser osv.

    SvarSlett