torsdag 6. januar 2011

FAGGA-REVYEN BLE RANET

I går på selveste premieredagen til Fagerborg-revyen "Terningskast 6" tok tre frekke gangstere seg friheten til å rane billettluken for 60.000 kr. Maskert med skjerf foran ansiktet tok de kvelertak på en elev og kastet kniv etter en annen. Politiet pågrep i natt én mistenkt, men utelukker ikke at de to andre også blir pågrepet i nærmeste fremtid.

- Vi syntes det er veldig leit for økonomien til revyen, og det var en ekkel opplevelse for de som ble ranet. Sånt skal ikke skje i forbindelse med en uskyldig skolerevy. På tross av det som skjedde går revyen som normalt, og premieren var en suksess. Vi håper de som gjorde det blir tatt og får konsekvenser for handlingene sine. Folk er egentlig ganske sjokkerte her på skolen, sier Birgitte Kielland elev på Fagerborg (som også sitter i Russens Hovedstyre)


Revysjefene Rein Amundsen og Julie Berg håper pengene blir funnet siden de ikke har forsikring. Og vi krysser også selvfølgelig fingre og tær for det! Det er ukult å rane videregåendeelever.

Se VGTVs innslag HER.

I tradisjonens tro følger vi i promoblogg.no skolerevyene i landet. Så hvis noen har noen fete bilder eller noe sladder fra revyverden; send oss en mail!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar