tirsdag 23. februar 2010

PROMO TESTER KEBAB

God mat på vei hjem fra Tryvann er et must og hva er bedre enn en god kebab? For å finne ut hvilken som er best for russen har vi tatt en tur rundt og testet litt forskjellige steder. For vi vil selvfølgelig bare servere det aller beste på Tryvann!


 
Nesbru Kebab

Ute på Nesbru er det mange folk, men kort kø. Når vi kommer inn der er det en del skoleelever som henger rundt om i lokalet. Betjeningen tar oss hyggelig i mot og lurer på hva vi skal ha. Vi kjører på med en vanlig medium kebab. Det tar noen minutter før kebaben kommer, men den er verdt å vente på. Grønnsakene er litt daffe og er muligens noen dager gamle, men uteom det er kebaben meget god. Når vi setter oss ned for å spise synes vi at stedet virker litt skittent og uryddig, spesielt med biljardbordet kunne med hell vært frisket opp litt. Utenom det er vår konklusjon at Nebsru Kebab er en god kebab ute i landlige omgivelser i Asker.

Lokale: 4

Betjening: 5

Mat: 5

Konklusjon: 5



Charlies Kebab

Så bærer turen videre fra Asker til Lilleaker hvor vi tar en tur innom Charlies Kebab. I motsetning til de andre stedene består Charlies bare av en kiosk. Det betyr altså at vi må stå ute i kulden og vente. Og når det er så kaldt ute som det er nå betyr det at vi blir meget kalde. Den ene ansatte , uten å vise et snev av interesse for oss kunder som står og venter. Når han tar seg bryet med å betjene oss går ikke arbeidet særlig fort og vi må vente i mange minutter på å få kebaben. Og ikke er den verdt å vente på heller. Til å være en medium kebab er porsjonen veldig liten og vi synes ikke den var særlig spennede heller. Konklusjonen blir at dette absolutt ikke er et sted å ta turen innom.

Lokale: 2

Betjening: 2

Mat: 3

Konklusjon: 2



Bislett Kebab House

Så var turen kommet til selve sjefen av alle kebab-steder, stedet som alle andre kebab-sjapper prøver å strekke seg etter, kebabens svar på Manchester United, nemlig Bislett Kebab House. Lokalene, som ganske opplagt ligger på Bislett, ligger sentralt. Man får med en gang inntrykk av at det er et ordentlig og seriøst sted. Vi tusler bort til disken. Der er de som vanlig meget hyggelige og supereffektive. Kebaben vår er klar før vi er ferdig med å betale, dette liker vi! Det er ledige sitteplasser og vi setter oss ned for å innta en meget innbydende kebab. Til å være en medium kebab for man mye igjen for pengene. Forholdet mellom kjøtt og grønnsaker er perfekt og sausen er helt ypperlig. Dette måltidet var sinnsykt godt. Når vi blir hyggelig ønsket farvel ut når vi tusler ut døren er vi ikke i tvil, vi vil ha Bislett Kebab House på Tryvann!

Lokale: 5

Betjening: 6

Mat: 6

Konklusjon: 6



Så får vi se hvem vi klarer å booke til Tryvann, Promos favoritt etter denne testen er definitivt Bislett Kebab House!


4 kommentarer:

  1. faqttig ass, bare pakkiser spiser rottekjøtt og mais sammen

    SvarSlett
  2. Failer med metaforen "kebabens svar på Manchester United". Dette btyr jo at kebaben må smake sinnsykt dritt?

    SvarSlett
  3. gutt du aner ikke hva du snakker om. Bislett suger. Og tro meg hvis du hadde visst bedre hadde du ikke vurderte etter de kriteriene du går etter. DU er bare en ung idiot som ikke ser etter mer i maten enn at han som lager den smiler til deg. Sjekk kvalitet på saus og kjøtt deretter snakk skjønner du. Og bislett som du er så stolt av har kokt og gammalt kjøtt.

    SvarSlett
  4. bislett er bedre enn begge 2 der, hvis de hadde vært så dårlig og hadde hatt råtten kjøtt, så hadde de ikke verdt en av de rikeste kebabshoppene med beste omsettningen, tror du ikke vet hva du snakker om der kamerat, ta så lær deg å snakke ordentlig, ikke spill spillet hvis du ikke skjønner det, sies det. jævla dust

    SvarSlett