torsdag 27. mai 2010

JAKTEN PÅ RUSSENS AMBASSADØRER 2011 ER I GANG!!


Jakten på å finne russens ambassadører for russetiden 2011 er i gang! Ser du på deg selv som en utadvendt type, gleder du deg til russetiden og er du klar for å gjøre det beste ut av den for deg og medelevene dine? Da trenger vi DEG!


For russen i 2010 hadde vi ambassadører fra hele Norge, blant annet fra Kirkenes, Ålesund, Stavanger, Bergen, Oslo, Tønsberg og Fredrikstad med flere.


Ambassadørene vil være ROK sine kontaktpersoner i sine respektive områder, og vi vil holde en tett dialog frem mot russetiden. Dette innebærer førstehånds informasjon, nyheter før alle andre, innspill på arrangementene våre og mye, mye mer. Dere vil også selvfølgelig få belønning for jobben dere gjør, med noen fete overraskelser inn mot russetiden!


For å søke som ambassadør kan du sende en mail til ambassador@russen.no eller facebook melding til brukeren "Russe Info" med følgende informasjon:

- Navn

- Fylke/kommune

- Adresse

- Skole

- Tlf

- Kort om deg

- Bilde/foto av deg

- Kort om hvorfor nettopp du skal bli ambassadør for russen 2011


6 kommentarer:

  1. når får de som blir ambassadører vite det? :)

    SvarSlett
  2. Fikk vite det i dag på mail.
    And guess what, jeg ble ambassadør!(h)

    SvarSlett
  3. du er fra rosenvilde.. great..

    SvarSlett
  4. yeah , me 2 :D GLEDER MEG

    SvarSlett
  5. ... og ambassadøren fra Fredrikstad har gått 1.klasse 3 ganger, går nå 2året på service, er 20år, vil være 21 i russetiden, og har dame som er av 95-kullet. GREAT!

    SvarSlett
  6. dere får kose dere :D han kommer sikkert til å være utro i russetiden :D er så masse damer i stavanger at all gutta blir crazzy likzom xD heheheheheh... gled dere :D

    SvarSlett