søndag 9. mai 2010

DE OFFISIELLE KÅRINGENE 2010


De gjeveste av de gjeveste ble kåret etter at juryen lørdag bedømmet hvem som var de beste av de beste.

Med Happy Henke og Dex Carrington i spissen ble dette en het, sexy Tryvannskåring uten like! Noe mindre hett ble det ikke da Anine og Pernille kom innom for å gi dere en liten smakebit på hva dere kan vente dere på Russefestivalen til helgen.

And the winners are:

Ringenes herre: CINEMA


Årets Buss: FORT BOYARD

2. plass: Die Jägermeister

3. plass: Den Sorte Dame


Årets Lyd: DEN SORTE DAME

2. plass: Dårekisten

3. plass: Moctezuma


Årets Lys: PLECTRUM

2. plass: Fort Boyard

3. plass: Hypernova


Årets Konsept: FOLK & RØVERE

2. plass: Dig it

3. plass: Fort Boyard


Årets Interiør: IMAGINARIUM

2. plass: Folk & Røvere

3. plass: Fort Boyard


Årets Eksteriør: NOMADEN

2. plass: Slammer

3. plass: Plectrum


Årets Rigg: CINEMA

2. plass: Fort Boyard

3. plass: Den Sorte Dame

81 kommentarer:

  1. Sykt bra kåringer faktisk!! Kan dere legge ut hvem som kom på andre og tredjeplass?

    SvarSlett
  2. GRATULERER CINEMA!!!!!!! Det måtte bli dere!

    SvarSlett
  3. årets buss to ganger er kult. grattis cinema som tok pokalen hjem og gratulerer fort boyard med årets buss lillehammer og tryvann

    SvarSlett
  4. Vilt liv i ringen til Fort Boyard på lørdag!! Når kommer filmen fra helgen??! :D Og hvor får man billetter til onsdagen? Jeg har kjøpt alle dager

    SvarSlett
  5. HVorfor vant ikke fort boyard årets rigg?

    SvarSlett
  6. Fort Boyards rigg er jo ikke noe nytt. Den er bare sykt stor. Cinema sin skjerm har ingen hatt før. Tror jeg da. Kom ikke Fort Boyard på andre plass også?

    SvarSlett
  7. Fort Boyard burde egentlig vunnet ringenes herre, årets buss og årets rigg. Hadde vært kjipt men fortjent om de vant de alle de tre. Er mange som har hatt skjerm før, men ikke så stor som cinema!

    SvarSlett
  8. Fort Boyards rigg lignet på mange andre, men var større. Cinema sin rigg var ikke lik noen av de andre. Jeg syns ikke Fort Boyard burde fått begge, men det var riktig at de ble årets buss selv om de ble det på lillehammer også. cinema hadde full ring hele tiden på lillehammer selv om de ikke hadde rigget opp skjermen da

    SvarSlett
  9. Så sykt velfortjent alle sammen!!! Det var veldige verdige vinnere.. Det var døds kult i helgen forresten, måtte bare si det:)

    SvarSlett
  10. SÅ jævlig kult opplegg, og gratulerer til alle sammen!! var syyykt mange bra busser i år, men syns alle var fortjente..sees på onsdag:)

    SvarSlett
  11. Stavanger sine "kåringer":
    Norges Beste Russebuss: Indigenous
    Årets Lyd: No Future
    Årets Busslåt: Awesome-o
    Årets Lys: Muppet UP
    Årets Konsept: Garden of Eve
    Årets Live: Spydkasterugla

    Sykt lættis at man bare har hørt om indigenous (er det noen som klarer å uttale det navnet egentlig??)

    SvarSlett
  12. EEhh nei, men samma det..Spørsmålet er hvem faen er disse andre bussene? har noen av de egentlig vært på tryvann? eller lillehammer? tapere ass, spørs hvor bra de hadde gjort det blant de store..og shout out til vinnerene på tryvann. cinema og fort boyard fortjente det skikkelig!

    SvarSlett
  13. latterlig at FB ikke ble nevnt på lyd en gang da. Men men, alle skjønner jo hvem som var best

    SvarSlett
  14. Bare taperbusser i Stavanger uansett. Drit i de kåringene. Tryvann IS THE SHIT! FORT BOYARD ÅRETS BUSS!!!!

    SvarSlett
  15. lydkåringen går vel ut på hvem som spiller renest og best under kåringene, selv om fb spiller høyt og kult i ringen trenger de jo ikke nødvendigvis være best sånn teknisk..tror vertfall det er sånn det fungerer

    SvarSlett
  16. Synes også det var kjempe bra avgjørelser, og det var helt vilt i ringene i helgen! digget det, gleder meg til SISTE tryvann:(
    Shit, nå er vi snart ferdige..tryvann<3

    SvarSlett
  17. ikke så veldig overraskende at indegenos vant der da. det har jo vært avtalt ett år. stavanger hadde lovet dem å vinne hvis de kom dit. synd, for bussen var egentlig ganske fin, men når man vinner på den måten mister man all respekt for det uansett.. sorry ass

    SvarSlett
  18. Sykt bra busser på Tryvann! Jeg syns ikke første helgen var så bra, men kåringshelgen var et utrolig morsom. DJ Klaas <3. Takk til rok!

    SvarSlett
  19. noen som virker sykt misunnelige på indigenous fordi de er den eneste bussen ved siden av fort boyard som kan kalle seg årets buss?

    SvarSlett
  20. hahahaha! fy faen, hvilke busser var det som vant i stavanger sa du? tror jeg så en av dem på en vip plass på tryvann eller! men men, alle bussene kan ikke være de beste.. men kåringene på tryvann var magisk! tror faktisk det var den beste dagen i mitt liv! siste dag på onsdag, da skal det faen meg klikke i vinkel!!

    SvarSlett
  21. hvordan kan de kalle seg årets buss egentlig...? hva slags kåring er det når ingen av bussene er der? lol

    SvarSlett
  22. Dette var den beste og kuleste helgen på tryvann! og det var døds kult opplegg på kåringene, fikk helt gåsehud selv om min buss ikke vant. no hard feelings, vinnerene var faktisk best.. gleder meg til film..

    SvarSlett
  23. Det var sykt bra. Selvom jeg syns Aargang fortjente andreplassen på årets lyd. Men når kommer filmen egentlig??

    SvarSlett
  24. ikke akkurat misunnelig på en buss med kontraktsbundet seier som "årets buss"..men men, Indigenous vant fortjent som årets ENESTE buss i stavanger! sånn, fornøyd nå?!

    SvarSlett
  25. man ser jo hvor lista ligger i stavanger når indiginos vinner årets buss, og når aleksander "russeKONGE" austnes er admin på alle sidene til stavanger så skjønner man hvor latterlig korrupt kåringene der borte er! haha, stavanger har en ting de er flinke til og det er artister, så kall dere en festival. IKKE en russefestival, russen fortjener arrangementer som tryvann - resten av sommeren kan vi stikke å se de artistene deres når vi vil, så ikke lur neste års russ dit! russ 2011: dra til TRYVANN!

    SvarSlett
  26. AArgang fikk 4.plass tror jeg..

    SvarSlett
  27. VIL SE TRYVANN FILM FILM FILM FILM FILM FILM!!

    SvarSlett
  28. indiginos kan kalle seg årets buss så mye de vil hvis de føler seg bedre av det. prøv å sammenlign dem med fort boyard så skjønner alle at det enten var bare drittbusser i stavanger eller at de hadde en avtale med stavanger. samma faen, hvem bryr seg!

    SvarSlett
  29. stavanger skriver jo kontrakt med bussene for at de skal komme dit og ikke til tryvann. forundrer meg ikke hvis det står i kontrakten hvem som skal vinne. sånn var det ifjor. de prøver bare å si at kåringene er store for å få folk til å komme tror jeg

    SvarSlett
  30. samme om stavanger er korrupt eller ikke, indigenous var den klart beste bussen der. men med en 1.plass og to 3.plasser på lillehammer, kan man ikke akkurat si at standaren milevis under de bussene som vant på tryvann i helgen?

    SvarSlett
  31. tviler ikke på at de var den beste i stav for å si det sånn.. de vant den kjipeste kåringen på lillehammer, og da hadde ikke alle bussene rigget opp engang.. det sier jo litt

    SvarSlett
  32. Korrupt? Nå må russen slutte å si ord de ikke vet hva betyr. Den indi-et-eller-annet vant fordi det var den beste bussen i stavanger, ikke fordi de har betalt noe for å bli der. Men er feigt å dra til stavnger istedenfor tryvann... liksom som om man ikke tørr å konkurere mot de største bussene.

    SvarSlett
  33. Hvor mange kåringer har Fort Boyard til sammen nå, hvis man inkluderer 2 og 3 plasser? Helt syk egentlig, må jo være tidenes buss?!
    - Russ 08

    SvarSlett
  34. Tidenes buss er de vel ikke? Fet rigg, og kult interiør... men kara er jo en gjeng med usmakelige nerder fra østkanten.

    SvarSlett
  35. Er årets interiør den kjipeste kåringen? Det sier jo egentlig det meste om en buss, idiot.

    SvarSlett
  36. FB har en fan og det er han tapern i rok som heter mads.

    SvarSlett
  37. dette er en brannfakkel, men jeg vil egentlig påstå at årets interiør burde være gjevere enn både lyd og lys. interiøret er tross alt den delen av bussen man har fysisk stått på og jobbet for selv, mens lyd og lys bare er leid inn for masse penger. så creds til imaginarium og indigenous som har de desidert sykeste interiørene.

    SvarSlett
  38. Aargang hadde fortjent noen av disse seierne.. Etter min og flertallets smak er det årets stemningsbuss.. De beste guttene, samt at de har flere kongler enn furutrær

    http://www.youtube.com/watch?v=1WodyslGDTQ

    SvarSlett
  39. HELT MONGOLID KÅRING! Fort Boyard, klart den beste riggen også!

    Og Imaginarium er laget av en person og ingen av jentene på bussen...

    Mongolid kåring!

    SvarSlett
  40. bra kåing bortsett fra at plectrum vant lys?? sorry ass, men er flere andre som var mye fetere enn de...

    SvarSlett
  41. Ser jo bare på bussene som vant i stavanger, flere av dem man aldri har hørt om.. Deilig at de beste bussene i år ditcher stusselige STAVANGER!!

    SvarSlett
  42. usmakelige nerder fra østkanten? bare fordi de velger å ikke smiske og slikke pungen til alt som finnes av russeorganisasjoner kaller du de usmakelige? alle vet at ringenes herre (b.l.a) går til bussen som har klart å kile ROK nok på ballene

    SvarSlett
  43. Herregud begynn å grin. jeg hørte at fort boiard har fått prikker fordi de har vært innblandet i slossing.
    Ringenes Herre Kriterier:
    "-Hvilken buss som skaper mest liv i ringene
    -Om bussen har utmerket seg positivt i løpet av russetiden
    -Om bussen har fått anmerkninger fra politiet eller andre
    -Bussens bidrag til Russens Humanitære Aksjon"

    SvarSlett
  44. Fort Boyard <3 de sa jo at de skulle pisse på alle

    SvarSlett
  45. Lillehammer:

    Årets Buss

    Årets Rigg

    2. Plass Årets Lyd

    3. Plass Årets Lys

    Tryvann:

    Årets Buss

    2. Plass Årets Lys

    2. Plass Årets Rigg

    3. Plass Årets Konsept

    3. Plass Årets Interiør

    SvarSlett
  46. ha ha så sykt morsomt å se så mange misunnelige kommentarer, kåringene i år var fullt fortjent, kanskje de mest fortjente på flere år - se mer på "norges mest korrupte kåringer" i stavanger, busser ingen har hørt om som har avtalt dette lang vei på forhånd

    SvarSlett
  47. Fort Boyard har jo skrevet busshistorie da din pakkis

    SvarSlett
  48. For det første, var mange av bussene i Stavanger som kan måle seg med de fleste på Tryvann.. Og det var helt sykt mye fetere der enn åpningshelgen i Tryvann og på Lillehammer. Indigenous har ikke skrevet noe kontrakt med Stavanger, og etter Fort Boyard er de den beste bussen i Norge.. Det sier jo litt når Jagermeister vinner 2. plassen i Tryvann. Det er IKKE en bra buss. Hadde Indi vært på tryvann hadde de tatt 2. plassen..

    SvarSlett
  49. mange busser (f eks bergensbussene) rigger kun opp denne ene helgen i stavanger, og har dermed mye mer penger å rutte med på dette treffet. f eks no future vil jeg si hadde den sykeste riggen i år etter fb

    SvarSlett
  50. ja og det vil da si at bergensbusser er fattige.. koster rimelig mye mer å rigge opp 5 dager tryvann og 2 dager lillehammer enn 2 dager lillehammer! så hvis noen bruker masse spenn en dag så blir det feil å credde dem

    SvarSlett
  51. Grattis med alle pallplasser FB ;) Dere dro inn mange priser...

    -Cinema Ringenes Herre 2010 - over og ut

    SvarSlett
  52. no future hadde større skjerm enn cinema ja.. lættis med kleine halvbra busser fra bærum som mener det bare var rævva busser i stava. De fleste i de to største ringene der nede hadde grusa det meste fra bærum.

    SvarSlett
  53. tviler på at de hadde grusa, og som nevnt.. de rigger opp 2 dager, koster ikke en dritt! hadde cinema, som brukte sånn 700k brukt dette på 2 dager istedenfor 7 så hadde de hatt fb riggen, skjerm, k1, og ja... kanskje det sykeste lasershowet ever.. de hadde hatt alt! så dessverre bergen og omegn, østlandet er fortsatt villest og det kommer det alltid til å være! TRYVANN I MITT HJERTE RESTEN AV LIVET!

    SvarSlett
  54. haha, hvem faen bryr seg om stavanger uansett? greit at dere på vestlandet har et treff å dra på, men er ingen tvil om at bussene fra østlandet, spesielt oslo, asker og bærum er de som år etter år er de som er de beste! alle vinnerne og alle pallplasseringene var velfortjente i år! og om indeginous hadde vunnet på tryvann får vi heller aldri vite, men de tre plasseringene på årets buss var også helt riktige etter min mening, tull å si Jägermeister ikke er en bra buss, har du i det hele tatt fulgt med noe som helst? :P grattis alle som vant på tryvann, velfortjent!

    SvarSlett
  55. Hvordan er det mulig å gi Dig it 2. plass på årets konsept når de har HELT likt konspet som Eureka som i tillegg slapp konsept over en måned før dem? Det burde jo være ganske kleint å komme et helt likt konsept som en annen buss så lenge etterpå og når ROK da gir dem 2.plass på årests konsept sier vel det noe om hvor useriøs denne kåringen er!

    SvarSlett
  56. Konseptkåringen handler jo ikke om hvem som slapp konseptet først, men hvor bra bussen klarer å legge frem konseptet og gjennomføre det i bussen..

    Eureka var ikke en gjennomført buss og kan ikke sammenligne seg med Dig it!!

    SvarSlett
  57. Det var vel strengt talt en jury som gikk rundt, og de vet vel lite om hvem som slapp konseptet først eller ikke.. De var rundt i alle bussene, og syntes vel at Dig it hadde gjennomført det bedre da! anyways, jeg digget alle vinnerene. Det er uansett 1.plassen som teller, og de var perfect etter min mening!

    SvarSlett
  58. Det var så vilt på kåringene, helt sykt! Elsker Tryvann, gråter over at det kun er et Tryvannstreff igjen.. Snufs=)

    SvarSlett
  59. ROK er jo også ganske korrupte, har alltid vært en sammenheng mellom hvilken buss de har fått mest penger av og hvem som vinner ringenes herre. På Cinema kjøpte vel alle gull bånd, det samme gjaldt Olympen og Legacy tjente vel inn masse penger til humak. Lyd kåringen på stavanger er også den mest profesjonelle, der en og en buss spiller en bestemt sang. Så vil si vinnerne på stavanger er mye mer riktig i forhold til på tryvann.

    SvarSlett
  60. haha, du driter deg ut. på tryvann skjer nemlig akuratt dette, og ROK har ingenting med dette å gjøre! ROK er de som organiserer treffet, ikke KÅRER folka som er der. Lydkåringen ble avgjort av en helt uavhenig jury som, altså profesjonelle lydteknikere fra bl.a. danmark, england og norge. de gikk på en 4 timer lang runde og vurderte hver eneste buss likt med samme kriterier og samme opplegg på hver eneste buss. så pass på at du har riktige fakta i boks før du uttaler deg på denne måten. Dessuten, Den sorte dame, som vant årets lyd tryvann, har et anlegg som ALDRI har vært brukt før i Norge og er regnet som et av verdens beste lydsystemer, derfor vant de fortjent årets lyd. SÅ til alle som har vært i stavanger og hatt det gøy: flott for dere! ikke gidd å irriter dere over kåringene på tryvann, vi vet dere er en smule missunnelige siden flere av de beste bussene var dere! men ikke vits i å krangle mere nå, kåringene er ferdig og over! Die Jäger out <3

    SvarSlett
  61. Cinema kjøpte ikke båndene, vi tjente opp penger på å rydde på tryvann og hellerud sletta, som lønn for jobben fikk vi gullpass :)

    SvarSlett
  62. det som er moro er at alle kåringene er fordelt likt på alle russedress bussene, lol, rok og russedress ligger sammen også

    SvarSlett
  63. Merkelig da at sammarbeidspartneren på Tryvann, hvertfall på kåringshelgen, var Russeservice...

    SvarSlett
  64. De med russedress bannere ble bedt om å ta de ned ettersom treffet er sponset av russeservice

    SvarSlett
  65. hvorfor er ikke fort boyard nevnt på lyd? for hadde ikke de samme anlegg som sorte dame, l'acoustiq k1? var det ingen som kjørte meyer anlegg i år?? og hva med j-system som har dratt hjem årets lyd på tryvann 2 år på rad? og vet noen hva slags lyd ponty pandy hadde, den bussen hr jo hatt adamson de 2 siste årene!?

    SvarSlett
  66. Pony hadde meyer m3d, aargang hadde meyer milo vet jeg hvertfall

    SvarSlett
  67. hva slags anlegg hadde de som kom nummer 2 og 3 i lydkåringen?

    SvarSlett
  68. hadde cinema jbl vertec?

    SvarSlett
  69. hva faen tenkte dere på når plectrum ble kåret til beste eksteriør ?!

    SvarSlett
  70. 2. plass årets lyd: ´lacoutic v-dosc
    3. plass årets lyd: D&Bj-systems

    cinema hadde jbl vertec med nexo cd-18 subbene

    plectrum ble ikke årets eksteriør, det var nomaden. plectrum ble velfortjent årets lys :)

    SvarSlett
  71. Den sorte dame - Ringenes herre uten tvil

    Ringen var alltid fylt fra og med tryvann åpnet, mens skjermen til cinema zoomet inn på tomme ølbokser

    SvarSlett
  72. finnes det et bilde av "no future" bussen?

    SvarSlett
  73. det var ingen buss som het det da

    SvarSlett
  74. haha, dævver av bratsa her inne ass:p
    hvis du sier at stavanger suger, så burde du faenmeg angre på at du ikke dro dit! tidenes dummeste å si at tryvann er bedre... haha, hørte rykter om en småklein og vilt korrupt kåring der oppe:)
    og btw, fb? eloel, såå du bussen inni eller.. indigenous knuste dem jo på alt annet enn det dem hadde leid av andre! handler om å skape noe selv her.. ikke om få et annlegg og en lysrigg omtrent kastet etter deg!

    lol<3

    SvarSlett
  75. indigenous dro til stavanger for å ha det gøy ikke for å vinne kåringer. Vi satset ,ja men vi prioriterte morro framfor en kjip status som varer toppen et halvt år. Årets buss var bare en bonus for meg iaffall. Så jeg mener at det er mer nørd å dra til tryvann bare for kåringene en å dra til stavanger for å nyte festival stemningen og feste vilt om kveldene. Tryvann minner meg om en kjip kveld på xlnt i forhold til stavanger.

    Vi dro aldri til stavanger fordi vi var redde for å tape, vi har planlagt siden 10ende at vi skulle dra dit og det sto vi på. Btw, til alle dere 92-93 kids eller bare korttenkte idioter som sitter å diskuterer over noe dere ikke har peiling på eller hjernekapasitet nok til å forstå. Tror dere virkelig at vi bestemte oss for å dra til stavanger 1 uke før treffet startet fordi vi var redde for å ikke vinne noe på tryvann? Hadde vi vært rok buss hadde vi vunnet intreør og årets buss lett. Boyard hadde en fet buss men den var alt for plain mener jeg.

    Det å si at Stavanger er korupt og ikke ROK blir jææævelig feil. Ikke for å rakke ned på andre "busser" elns men den sorte dame hadde vell tidenes mest oppbrukte konsept men vant likevel årets konsept i lillehammer , og jaegermeister vant 1 plass årets lyd lillehammer, men kom ikke på top 5 tryvann engang nice... Btw ta å sjekk ut kåringene indigenous vant på lillehammer, vi vant 1 plass på intreør, 3 plass på konsept og 3 plass ekstriør. det tilsvarer kanskje årets buss eller? som sagt er årets inreør ganske mye gjevere en årets lyd,lys,rigg osv..når det kommer til intreør har man faktisk gjort noe selv.

    Årets buss
    Juryen vurderer:
    • Konsept-idéen
    • Gjennomføringen av konseptet
    • Interiøret
    • Eksteriøret
    • EVENTUELL rigg

    Juryen sier i lillehammer : sykt liv i ringen og en vill rigg årets buss er seff "fort BOyaaeaaeeaeaerd". Hva de sa på tryvann aner jeg ikke. Poenget mitt er ikke at det ikke var fortjent at boyard vant årets buss men at rok er mer korupt en stavanger. Btw indigenous skrev aldri noen kontrakt med stavanger.. for de semi pedofile bussene som trodde det.

    Definisjonen på taper russ er vell van-russen eller busser som satset og ikke vant en dritt.
    men vi gratulerer alle som vant på tryvann og lillehammer:) og jeg håper at alle snørrungene som sitter å klager her ikke vant noe eller at bussen deres flopper i fremtiden.

    Indigenous 2010 <3

    SvarSlett
  76. Hva vil det da si at Jägermeisterbussen er, hvis van-russen er tapere? Identisk konsept med fjorårets vinnere av årets van i Stavanger.

    Forøvrig, hvor klikk hadde det vært i Stavanger med ca. 1200 mennesker? 60 busser x ca 20 pers = 1200. Hadde Stavanger virkelig blitt så mye fetere enn Tryvann hvis ikke de resterende 8800 personene som var på van?

    Forøvrig vil jeg, en nøytral "van-taper", si at Indigenous hadde eid de fleste av Asker og Bærumsbussene. Skulle likt å se Tryvannskåringene med en nøytral jury, og med Indigenous med i konken.

    Vil forresten si at det er mer status å pule damer på grunn av utseendet sitt, enn å pule damer på grunn av at man er med på en sykt fet buss. Men det er kanskje ikke sånn det funker?

    SvarSlett