onsdag 16. februar 2011

ROK på allmøte i norges vakreste by!

I forrige uke dro ROK promo til Bergen for å stå på utdanningsmesse. I tillegg til å lage sykt god stemning på standen, dro promogutta Joakim og Andreas ut til Fyllingdalen vgs. for å holde et allmøte.

Fyllingsdalen vgs. ligger vel bare 10 min(med bil) fra sentrum, men den tiden gjelder kun de som er lommekjent. Kan vel innrømme at vi brukte glade 35 min på å komme oss fra Grieghallen i sentrum til Fyllingsdalen. 99% av alle gatene i Bergen er faktisk enveiskjørt.. Det vil da si at hvis du klarer/velger å kjøre inn en feil gate EN gang, så sliter du... Da må du nesten belage deg på en rundtur i byen før du får en ny sjanse til å velge riktig. Vi hadde hele 3 rundturer før vi til slutt klarte å peile oss ut av sentrum og inn mot målet.

Da vi kom til Fyllingsdalen ble vi tatt godt imot av russepresident Marte Hagen. Hun viste oss frem til det man kan kalle et fullsatt auditorium. Bergen-russen virket veldig interressert under møtet og det var ingen tvil om at de fleste satt igjen med en godt inntrykk;) "Så sykt fett" og "f*** jeg gleder meg" var noe av det som ble sagt i salen da film fra både Tryvann og landstreff Lillehammer ble vist. God stemning i Bergen!



Det var mange som møtte opp.




Disse gleder seg til russetiden!

f.v: Amalie, Marte (President) og Emilie

1 kommentar: