tirsdag 8. februar 2011

VI STIKKER TIL BERGEN!

Da er tiden inne for den siste messebyen vi skal besøke, og vi håper du tar turen til Grieghallen i Bergen 10-11 februar. ROK har som alltid egen stand med litt annerledes give aways, flyers, plakater og konstant avspilling av teaserfilmene våre. Har du spørsmål angående billetter, russelappen , treff eller andre russeting kan vi garantere deg at vi har svaret. Stikk gjerne innom for en hyggelig prat også.

Tautdanning.no har 12 utdanningsmesser i Norge, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Bruk messen til å få en god oversikt over dine studiemuligheter og snakk med representanter fra de forskjellige skolene. Om skolen din ikke er påmeldt, anbefaler vi å be læreren deres holde av en dag til messen i din by.

Vi håper du har mulighet til å komme på messen for å finne ut hva du ønsker å gjøre senere i livet og spesielt besøke vår stand. Det er jo tross alt dere – 92-kullet som skal lage liv og røre i maimåned!

Om din russe-van, -bil, -buss eller skole ønsker å ha et møte med ROK i Bergen, ring Henrik på 966 40 351. Vi kan tilby god veiledning, informasjon om russetiden og ikke minst vise de upubliserte russefilmene. Vi sees!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar