onsdag 14. april 2010

PÅMELDING TIL VANRINGENE PÅ RUSSEFESTIVALEN

På Russefestivalen skal det endelig skje. Russevanene skal få lov til å klikke i en ring! Som de største bussene, skal vanene endelig med i det gode selskap. Alle som har vært innom van-land iløpet av russetiden kan skrive under på at det er der de sjukeste, klikkeste og villeste folka oppholder seg. Og når vi kjører på med ring-konsept som alle vet klikker fett når bussene er der, kan vi garantere en vill, vill stemning. Det har allerede rent inn mange søknader, så om du vil at vanen din skal stå i en av ringene på Russefestivalen gjør du følgende:

Du skriver en mail hvor du forteller hvor gira/ville/fete crewet på vanen er, hva dere skal gjøre med van av konsept, interiør og eksteriør. Om dere eventuelt har litt lys eller lyd (trenger ikke være massiv ute-lyd, bare litt mer enn det orginale lydanlegget vanen kom med) så skriv gjerne dette ned i tillegg :)

Så sender du søknaden til mats@russen.no, så kanskje dere og vanen deres får være med å skrive historie i tidenes første vanringer på ett russetreff ever!

PS: Vi lanserer de første ringplass-vanene til mandag, følg med, følg med ;)

2 kommentarer: