torsdag 22. april 2010

RUSSELAPPEN

For de som skal hente russelappen på Tryvann eller skaffe seg midlertidig russelapp er det veldig lurt å komme tidlig! Boden med Russelappen åpner kl.15 og det forventes fult kjør med en gang, så kom tidlig. Også er det viktig å ha med gyldig legitimasjon. Alle som skal ha det får russelapp så ingen grunn til å fortvile om du ikke har mottat den enda.

10 kommentarer:

  1. KL 3 i dag eller i morgen?

    SvarSlett
  2. Bare legitimasjon? Er man ikke nødt til å ha med seg skolebevis? Har ikke skolebevis nå, er det mulig å få midlertidig russelapp uten skolebevis, evt om dere har lister dere kan sjekke opp navn i?

    SvarSlett
  3. Til anonym: Ta med legg, vi sjekker deg opp mot skolelistene våre. Står du ikke på den, blir det ingen russelapp.

    Til anonym: Vi mener selvfølgelig kl 15.00 i morgen, altså fredag 23. april.

    SvarSlett
  4. Når stenger denne boden?

    SvarSlett
  5. Boden er åpen så lenge det er kø.

    SvarSlett
  6. Hei!

    Når åpner boden idag (lørdag)?
    Samme tid kl 1500?

    SvarSlett
  7. Hei.. jeg lurer på om bergenslegget funker på lillehamar treffet? har ikke fått russelappen enda, også på bergensruss.com stå det at vi kan kommer inn på alle treff og bruker det som russebevis

    SvarSlett
  8. Koster midlertidig russelapp penger?

    SvarSlett
  9. Jeg var russ i fjor og hadde russelappen da og ønsker å være i år også som lærling. Kan man få Russelappen da hvis man legger ved lærlingskontrakten?

    SvarSlett
  10. Jeg mente selvfølgelig at jeg var russ i år og ønsker å være neste år! Skal gå ut som lærling etter sommeren og hvis jeg legger ved lærlingskontrakten, kan jeg da få russelappen?

    SvarSlett