torsdag 11. november 2010

AVICII LEKER MED DE STORE GUTTA


Idag snek Aviciis nyeste remix av en deilig, gammel dancehit inn på Beatport top 10. Beatport top 10 er som de ti bud for elskere av house/dance/techno/trance/tech-house/dubsteb, eller strengt tatt all musikk og titt og ofte er låter av artister som Swedish House Mafia, David Guetta, Deadmau5 og Tiesto på lista.

I 2001 slapp iiO en deilig låt med navnet ''Rapture''. Aviciis uslålige evne til å skape gåsehud kombinert med Nadia Ali's nydelige stemme gjør at dette er en av årets desidert deiligste eargasm (*orgasme for øret*).

Vi gleder oss ENORMT til at Avicii kommer til Tryvann, og alle på kontoret skulle ønske han kunne komme tidligere. Men du (og vi) må nøye oss med og høre på denne fantastiske låten mens vi venter på en av tidenes største dj og produsent-talenter skal innta scenen på Ditt Livs Party

Nadia Ali "Rapture" (Avicii New Generation Mix)

3 kommentarer:

  1. Avicii leker med de store? Avicii har vært en av de store ganske lenge nå.. alltid morsomt når folk som ikke aner hva EDM og playerne er snakker om det. Sorry ass ROK.

    SvarSlett
  2. Det kommer litt an på hva du mener ''lenge'' er. Og om du tenker stor for de som har peil eller stor for vg-lista topp 20-folket =P

    Uansett er han helt vill og vi gleder oss sykt til Den Offisielle Dekknavnskåringen og Tryvann :)

    Mats

    SvarSlett
  3. Som tranc-fan i lengre tid fekk eg smaken på tim berg, eller avicii fyrst for nokre månedar sidan. Det er vel lita tvil om at han no har slått gjennom med sine produksjonar.
    So russ 2011 har verkeleg noko å sjå fram til! Have fun!

    SvarSlett