mandag 15. november 2010

SENSATION WHITE, COPENHAGEN!

Sensation White er en festival som arrangeres forskjellige steder rundt om i verden, hvor det heteste innen house musikk spilles av verdens største DJ'er. Dette kan sammenlignes med Tryvann og Landstreffet i Lillehammer, når det kommer til lyd, lys og ikke minst DJ'ene. Mange av sesation dj'ene opp gjennom tidene har vært på blant annet Tryvann og Lillehammer, og de tar like mye av hver gang.

Promo gutten Henrik la ut på tur til København denne helgen for å teste ut forholdene. Det er noe av det sykeste han har vært med på, etter Tryvann og Lillehammer selvsagt.

"Hele opplegget er utrolig. Sykt bra liv, musikk og ikke minst folkemassen. Men den tilhørligheten av en buss jeg hadde i russetiden på Tryvann og Lillehammer kunne du ikke finne på Sensation. Derfor var russetiden det villeste for meg, og jeg skjønner hvorfor Tryvann ble kåret til enda villere, ettersom det er rundt nettopp DIN buss det festes".

På Sensation møtte Henrik i tillegg til 25 000 andre blodfans av housemusic, russepresident Jarand Landmark. De sto i timesvis og rocket dansefoten.

En gira russepresident digger musikken! (og seg selv?)

1 kommentar:

  1. For en kjekk kar. Snakket du like mye i den hvite telefonen der, som du gjorde i helgen eller?

    SvarSlett