torsdag 18. november 2010

VINNEREN TREKKES IMORGEN






Han er tilbake! Etter stor suksess med show på Sentrum Scene høsten 2008 og utsolgte hus over hele Europa i 2009, er han endelig klar med ny turné.

Lørdag 20.november gjør den kjente stand-up komikeren Maz Jobrani comeback i Hovedstaden. Maz er best kjent som grunnleggende medlem av ”The Axis of Evil – Comedy Tour” og han har opptrådt på blant andre ”The Tonight Show with Jay Leno”, ”The Late Show” og "The Late Late Show"

Maz har hatt roller i store filmer som "Friday After Next.", "The Interpreter" og "13 Going on 30". Ikke nok med det, han har også hatt gjesteroller i de ikke så ukjente tvseriene "Curb Your Enthusiasm", "The West Wing", "24", "NYPD Blue", "E.R" og mange flere.

Vi ønsker Maz Jobrani velkommen tilbake til Oslo på Sentrum Scene lørdag 20.november og gir DEG sjansen til å få oppleve en av midt-østen morsomste menn! Klikk deg inn her for å være med i konkurransen om 2 billetter.

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å svare på hvilken land USA's tidligere president George W. Bush inkluderte i det han kalte ''The Axis of Evil'' (Ondskapens Akse).
 Svaret sender du til mats@russen.no




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar