onsdag 14. oktober 2009

RUSS 2010: STAMP ON THE GROUND! ITALOBROTHERS KOMMER TIL TRYVANN!!




I mai kommer russen til å klikke på taket av Oslo! Du får nemlig mulighet til å oppleve tidenes russesang live på Tryvann!!

Vi er 190% sikker på at denne låta har du hørt, og du kommer til å høre den igjen og igjen og igjen i russetiden! Russen har i x-antall forum innlegg ropt ut at ”Stamp On The Ground” må bli årets russelåt. Da var det bare en ting å gjøre for bookinggruppa i ROK, og det er selvfølgelig å gi deg tidenes opplevelse på Tryvann med Italobrothers!

Litt kjapp info om gutta i Italobrothers.
Zachi og Matze begynte allerede i 2003 å leke sammen for å lage musikk. Det tok to år før første singelen ”The Moon” var ute. Året etter kom ”Colours Of The Rainbow” som også er en knall sterk dance låt! Senere dette året ga de ut ”Counting Down The Days” som førte til deres store europeiske gjennombrudd.

Mens Italobrothers i 2008 og 2009 har turnert rundt i hele Europa, har de ikke tatt ordentlig av i Norge før ”Stamp On The Ground” havnet på dj-pulter rundt om i hele klubb Norge. Så det at russen selv nå har bedt oss om booke et hittil ukjent navn er helt fantastisk!

- Sjelden har vi gledet oss så mye til å se en artist på Tryvann. Med den gode stemningen og det sinnsyke liveshowet Italobrothers leverer, ser jeg ikke bort i fra at dette blir årets konsert på Tryvann. Jeg tror de til og med vil være enda fetere enn enkelte av de større navnene som vi slipper om få uker, sier bookingansvarlig i ROK, Lars Erik Bratlie. - Vi jobber med å få på plass et sted mellom 40 og 50 artister til Tryvann, Landstreffet på Lillehammer og Hellerudsletta. Så de som har skaffet seg Gullpasset, eller nå kjøper seg Russepasset er sikret noen helt syke konserter og artister igjennom hele russetiden! Hvis jeg skal gi et tips til russen i 2010 må det være å skaffe seg Russepasset før det også blir utsolgt, avslutter Lars Erik før han fortsetter jakten på flere artister til russetiden din!

Så om du ikke har skaffet deg Russepasset eller billetter til Tryvann enda så er det bare å trykke seg inn her (link: http://www.billettservice.no/html/searchResult.htmI?tm_link=tm_header_search&keyword=tryvann) og bestille i dag!

2 kommentarer:

  1. Det kommer til å klikke!

    Bænkers booking!

    Sjekk også ut www.russebloggen.no sin sang på youtube! produsert av blant annet Dj Smaaland og Rykkinfella!

    http://www.youtube.com/watch?v=K-D_WHlhwLM

    SvarSlett
  2. Russen 2010 vil ta av! :D
    ROK booka bra! :D

    Can't wait... :D

    SvarSlett