mandag 26. oktober 2009

SJOKK-BOOKING TIL RUSSEFESTIVALEN PÅ HELLERUDSLETTA!!

Årets første booking til Hellerudsletta har kommet som et gledens sjokk for de fleste. Aldri før har en artist med så mange dansbare superhiter gjestet et så nydelig russearrangement som Russefestivalen!

”Baker Street”, ”Show Me Love”, ”Ride Like The Wind”, Gotta Let You Go”, ”Love’s Gonna Get You”, ”Dont Walk” og ”Blinded By The Light” er kun noen av singelene og remixene superteamet i Michael Mind Project har produsert. Sjansen for at du har danset til flere av disse sangene er større enn at dama di ville vært utro med David Beckham, eller at typen din blitt med Beyoncé hjem på nachspiel om han eller hun hadde fått sjansen.

Michael Mind Project har siden 2007 fylt dansegulv rundt om i hele verden med glade og svette mennesker. Det ligger i kortene at det kommer til å være mye glade og svette russ på Hellerudsletta etter et ”set” i fra gutta i Michael Mind Project.

Er du litt dårlig til å huske hvilke artister som har lagd låtene du har danset til, sjekk ut noen av låtene til Michael Mind Project her; http://www.youtube.com/user/kontor#p/c/4BBC01FFA8E527C2/3/SGuP7A4cwzA

Sist Michael Mind Project gjestet Norge fylte de 18-årsklubben Sirkus i Oslo før kl. 23:30. Klokken 02:00 måtte de stenge ned lokalet, og da sto det fortsatt ca. 300 stykker i kø utenfor (kilde: http://www.facebook.com/group.php?gid=44525597016 ) Sjansen for at sceneområdet på festivalen vil fylles til randen er absolutt til stede!

Har du Gullpass? Vel, da bør du følge med på www.russen.no og www.promoblogg.no. Før jul kommer en ikke så altfor liten julegave til dere. Hint; det handler om Gullpass + Michael Mind Project og en real fest!


7 kommentarer:

  1. YEEEESSS!! MICHAEL MIND! KOMMER TIL Å BLI VILT!!

    SvarSlett
  2. Vær så snill! og skaff Klaas også!

    SvarSlett
  3. Han kommer til russekickoff i moss 29 oktober!!!

    SvarSlett
  4. Det tok heeeelt av på michael mind på sirkus;D

    SvarSlett
  5. han VAR på russekickoffet i moss! :D

    SvarSlett
  6. Mosserussen er jo utvilsomt best. Han var hos oss i går ;)

    SvarSlett