torsdag 5. november 2009

ER DU SINNA PÅ VILDE OG TOBIAS?

Det er delte meninger ang. den nye dekknavnlåtkonkurransen. Vi legger oss langeflate for at dette ikke ble funnet ut av tidligere, men det raste inn med klagemail på mandag og da følte vi at vi måtte endre den litt. NRJ bestemmer nå vinnerlåten, uavhengig av voten, men de har allerede hørt på de topp 5 fra stemmerunden og de digget flere av dem! Så dette betyr ikke at de som fikk mange stemmer ikke har noen sjanse til å vinne lenger! Uansett så er det en konkuranse som skal kåre den FETESTE låten, og hvem er ikke bedre egnet til å bestemme dette en folk som kan musikk best?

Også klager dere på at promoteringen deres var bortkastet? Hallo!?!??!!? Det er vel bare fett at folk har hørt sangen deres? Vi hadde flere tusen besøkende på bloggen hver dag da votingen pågikk og dette ga jo super PR for de bussene som hadde lagt ut link til sangen sin her.

Prøv å se det positive i dette!

Vi ønsker å gjøre alle fornøyde, men skjønner at dette er umulig. Likevel håper vi at flertallet er happy med at NRJ kårer vinnern.

PEACE!

17 kommentarer:

  1. BRA JOBBE VILDE OG TOBIAS! Vi er ikke sinte på dere<3

    SvarSlett
  2. Dere kan ikke kåre beste dekknavnslåt, når ikke alle satsebussene har kommet ut med dekknavn enda! det er helt på trynet.

    SvarSlett
  3. hvem har ikke kommet ut enda?? det er vel på tide?

    SvarSlett
  4. Når blir den kåret!?

    SvarSlett
  5. Når siste og endelig påmelding er endt vil vi komme ut med hvordan vi vil kåre og når den endelige vinneren blir kåret :)

    SvarSlett
  6. latterlig!
    den offisielle kåringen var jo på xlnt....
    så kommer sirkus og stjeler ideen, og så dere. det blir litt boring

    SvarSlett
  7. Om de har lyst til å kåre en sang de og så er vel det greit det da? Herregud som folk klager..

    SvarSlett
  8. ALL RUSS ARE WHINERS!!!

    SvarSlett
  9. det her er den eneste faire måten å bestemme sang på! finally gjorde dere det riktige ;)

    SvarSlett
  10. faire måten? vet du i hele tatt hva du skriver? skal du la 3-4 folk i et dommerpanel bestemme? istedenfor tusenvis av andre mennesker som har giddet å stemme? det er folket som skal bestemme hvilket sang de digger, ikke 3-4 folk som har en stilling i et eller annet show og tror de er noe. helt patetisk!

    SvarSlett
  11. av de 1000 vis av folkene som har giddet å stemme er det mange som har jukset, og da blir det ikke fair ;) derfor er det mye bedre at NRJ bestemmer, de kan faktisk det de driver med ellers hadde de jo ikke gjort det!

    btw..på kåringen på xlnt var før VELDIG mange hadde kommet ut. clandestino var dritbra men har kommer mange bra senere også :) ¨

    braa tiltak vilde og tobias!<3

    SvarSlett
  12. Jeg er ikke sur!

    Hilsen Marcus

    SvarSlett
  13. Hei Vilde og Tobias.

    Jeg var ganske sur, eller lettere sagt oppgitt over hvordan dette endte i begynnelsen. Men smilet begynner å ta fatt nå. Synes det høres ut som en god løsning, og erfaringsmessig vet nok dommerpanelet i NRJ hva de driver med.

    Men for all det, hva så om sangene kanskje klinger litt likt? Når det kommer til Clandestino og Jekk Opp synes jeg de er like på den måten at begge to har valgt å skille seg ut med en mindre norskpreget russesang. Jeg synes alt i alt at det er drit fett. Det er to sanger du virkelig kan ta av til. Clandestino har ikke så mye personlighet og vokal i sangen sin, mens den andre bussen synger faktisk at de jekker opp stemningen og er til for å lage liv. Jeg vil si at det er like mye personlighet som ligger bak det, som når busser synger om at de skal, unnskyld ordbruken, knulle alle damene dem kommer over. De jentene spiller kanskje litt mer på å ha det gøy, enn å bare pøble rundt.

    Hvorfor kritisere andres sanger så fremst de ikke mener noe vondt? Jeg vil tro at du gjør dette kun for å sette din russesang i et bedre lys. Face the facts, det er russetid og vi øsnker vel alle å ta av til den feteste låten?

    Lykke til NRJ - måtte den beste låten vinne!


    (I tillegg kunne det kanskje vært litt interresant å høre hva de mente om topp 5, også for å forstå litt av hvordan de vurderer)

    - Hilsen en tidligere SinnaRuss!

    SvarSlett
  14. til tidligere SinnaRuss

    Den meldingen der er den kleineste jeg har lest! tror du virkelig at du kan så jækla mye om sanger og deres "personlighet" hahahahahha, jeg lo så fandens godt.
    Det verste er at sikkert er fra Jekk opp eller Clandestino siden du roser de opp i skyene! haha, LOLOLOLOLOL

    SvarSlett
  15. Sinnarussen er ikke fra Clandestino ihvertfall, fordi ingen fra Clandestino er eller blir sinna;)

    Men Tusen Takk for ros Sinnarussen:D

    SvarSlett
  16. Er ingen fra jekkopp som har skrevet det heller ass, vi synker ikke så lavt:)

    Men uansett, lykke til alle sammen! Mange bra sanger i år! ;)

    SvarSlett