fredag 20. november 2009

GULLPASS?

Etter stor pågang gir vi deg nå svaret:

Ble du fortvilet når Gullpasset ble utsolgt? No worrys – vi har løsningen!

Med så mange billettalternativer er det lett å gå seg vill, hva er egentlig de forskjellige billettene? Hva koster de og hvor får man kjøpt de?

RUSSEPASSET:
Er det eneste du trenger for å komme inn på alle arrangementene i russetiden (Tryvann, Landstreffet på Lillehammer og Russefestivalen på Hellerudsletta.) Gjelder på samme måte som GULLPASSET, med unntak av fordelene som Gullpasset gir. Russepasset gir deg tre billetter i én, og en Limited Edition zip hood som kun lages i samme antall som Russepasset. Og dette helt uten ekstra kostnad! Det praktiske med en slik billett er at du bare trenger å passe på én billett, og ett billettbånd. Når du først har fått satt på dette så er du klar for russetiden.
TRYVANN ALLE DAGER:

-Er en samlet billett for alle dagene på Tryvann, totalt 5 kvelder. Enkeltbilletter og helgepass legges ikke ut før etter nyttår, men bare om det fortsatt er flere billetter igjen!

LANDSTREFFET PÅ LILLEHAMMER:
- Gjelder for Landstreffet, hele helgen.
RUSSEFESTIVALEN PÅ HELLERUDSLETTA:
- Gjelder for Russefestivalen og avslutningen på russetiden 2010.
Billettprisene stiger jo nærmere russetiden vi kommer, så det lønner seg å sikre seg billett så tidlig som mulig.
Alle billettene kan kjøpes på Billettservice her, eller på Narvesen, Posten og 7-Eleven osv. Er dere flere enn 5 stk. som går sammen om å kjøpe billetter kan dere bestille direkte fra ROK på faktura og spare billettgebyret som Billettservice legger på. Dette kan gjøres ved å sende navn, antall og type billetter samt adresse til billetter@rok.as.

Skriv inn i kommentarfeltet under om du har noen spørsmål, så skal vi svare.

3 kommentarer:

  1. hva er fordelene med gullpass?

    SvarSlett
  2. hvor får man tak i russepasset og når selges de?

    SvarSlett
  3. Hvor henter man gullpassene? Og hvor/når får man genserne? :)

    SvarSlett