mandag 30. november 2009

KEEN PÅ BAKOVERSVEIS?

Gutta fra Asker nøyer seg ikke med det alle andre har, så de slår til med en musikkvideo til en av deres dekknavnsanger. Vi tok oss en prat med gutten med bakoversveis, Robin Frantzen.

- Hva var tanken bak musikkvideoen?
- Først og fremst ønsket vi å gjøre noe nytt som ingen hadde gjort før oss. I tillegg benyttet vi sjansen til å være selvironiske siden så mange busser disser oss i sangene sine for at vi bruker Uggs og kysset på nyttårsaften. Bøg-imaget ble dessutten toppet da vi deltok på RusseExpo under den spørreleken (for de som ikke var der: Ørjan som var kveldens host ba alle som hadde kysset en av samme kjønn sette seg ned).

- Har dere fått noen tilbakemeldinger?
- De fleste syntes musikkvideoen er drit kul! Men selvfølgelig er det noen kommentarer om hvor homser og femi vi er, men det bryr vi oss ikke noe om. Bare det at noen gidder å bruke energi på å mene noe om videoen vår er jo hyggelig uansett hva!

- Hva er planene for bussen fremover?
- Nå har vi brukt mye tid på å komme ut med dekknavn med hele tre sanger! De to første er ute, så kommer det en partysang til. Sangen med musikkvideoen er mer en vorselåt og den andre som er ute er en med nash-stemning. Vi arrangerer også dekknavnrelease-party på lørdag med Klaas! Det blir fett!

- Hvordan går det med bussjobbing?
- Vi har ikke startet noe særlig enda, men det er fordi vi vil heller begynne senere med en skikkelig planlegging bak oss. Det vil uansett bli dødsbra, som vi sier: VI LAGER KUNST!

9 kommentarer:

  1. Kjekke gutter, de kommer til å gjøre det stort tipper jeg!

    SvarSlett
  2. tror jeg og! så de på nesbru!:P de var fete!

    SvarSlett
  3. Smooth intervju. Digger boybandsangen :D

    Love fra bussjefen på Reality Kings<3

    SvarSlett
  4. søppel, de "gutta" burde legge opp

    SvarSlett
  5. hehe, drit fet sang gutter!

    SvarSlett
  6. GENIALT gutter:) snakker om selvironi

    SvarSlett
  7. uff, stakkars mennesker

    SvarSlett
  8. dritbraaa sang da! de er kjempeflinke til å synge !! og et par av de er veldig kjekke, og jeg synes ikke alle er kjekke for å si det sånn..

    SvarSlett
  9. haha så sykt genialt! digger det stoooort. dere vinner ett eller annet i år gutter! lykke til :)

    SvarSlett