mandag 2. november 2009

HE´S BACK!


Verdens kjappeste mann? Fra ingenting til stjernehimmelen!

Så hvorfor ønsket vi at Klaas skulle komme igjen til Tryvann? Vel, når vi først booker artister som rocker et av arrangementene våre så vilt som det Klaas gjorde i fjor, da henter vi de selvfølgelig tilbake, kun for å kunne gi deg en minst like fet opplevelse som russen i fjor hadde!

Sjelden har man sett en DJ komme seg til topps i verdenseliten på kortere tid enn DJ Klaas. Men det er ikke helt uten grunn at han har klart det. I 2007 kom det store gjennombruddet i Norge, først med remixen av vår kjære venn DJ Antoine sin ”This Time”, året etter kom nok en superhit med Guru Josh sin ”Infinity”. Tidligere i år kom remixen av en gammel Basement Jaxx låt, ”Where’s Your Head At”, som først var remixet av Jean Elan, deretter la Klaas sin hånd på låta, og gjorde den ca. 1 million ganger fetere!

Nå etter russetiden i 2009 har han kommet med to nye singler ”Our Own Way” og remixen av en gammel Haddaway låt – ”What Is Love 2k9” som du absolutt bør sjekke ut her. Alle som er keen på å være med på nachspiel med Klaas legg igjen en kommentar her nå.


Er du, som DJ KLAAS, usikker på hva russetiden egentlig handler om? Se videoen og få russetiden forklart på 34 sekunder.

4 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Jeg er keen på å nache med Klaas ;)
    Gleder meg til Tryvann!

    SvarSlett
  3. Hvem er ikke det?? ;D

    SvarSlett
  4. Klaas er kongen!

    SvarSlett