torsdag 18. mars 2010

BUSSBYGGING MED HULA HOOP



Like sikkert som at sommeren begynner å gjøre innrykk er det at bussene er i full gang med byggingen. Om ikke mange uker står de på taket av Oslo klare for å feste, men før det må de sørge for at bussen blir fresh. I den anledning tok vi en tur innom bussen Hula Hoop for å se hvordan det gikk og for å gi dem en liten overraskelse. ”Næmmen, er det ikke Anders fra Promo som kommer innom en tur? Så hyggelig da, alltid gøy når folk tar en tur innom bussen. Vi digget artikkelen hvor dere var innom The Stig, håper virkelig dere har med Burn til oss og!” sier bussjef Silje Sagstad.






Og det har vi faktisk, som en av de første i landet skal jentene få smake på den helt nye Burn med 20 % Apple and Berry Juice. ”Jeg digger den rosa farven på boksen. Den gir et eksotisk inntrykk og står i stil med den sinnsykte gode smaken. Bra at du tok med den Burnen til oss Anders, for den står skikkelig i stil med Hula Hoop” sier Benedicte Beichman. Så begynner jentene å bli sultene og Benedicte fyrer opp engangsgrillen. ”Noe av det koseligste med bussjobbing er jo pølsegrillingen” sier Benedicte.




Etter noen slurker med Burn merker vi at jentene er skikkelig gira og arbeidet går raskt unna. ”Hadde dere kommer innom med Burn hver dag hadde bussen vår vært ferdig innen en uke” sier Elise Lund. Nå må jeg si at jeg virkelig begynner å glede meg til russetiden bryter flere av jentene ut. Bussen de har kjøpt rullet som Drumline i fjor og er en av de aller største man kan få tak i. Så er du keen på å kjøpe den? Det er i så fall synd for den er allerede solgt til både 2011 og 2012-russen. Så begynner solen å gå ned og jentene er fornøyd med dagens innsats på bussen. Bussjåføren deres Martin, fra Russebusservice, har hjulpet til i dag og han begynner å få stor tro på bussen. ”Disse jentene er utrolig flinke og engasjerte og jeg er helt sikker på at de kommer til å få en helt syk russetid!”. Så får vi vente til April for å se hva de får til.

2 kommentarer:

  1. Hvem skal man kontakte om vi vil at dere skal komme til oss også?

    SvarSlett