onsdag 24. mars 2010

TIPS & TRIKS FOR Å OVERLEVE RUSSETIDEN

Russetiden... Ordet gjør at det går kaldt nedover ryggen på mor og far, mens du nesten ikke kan vente å få på deg russedressen og begynne 4 ukers festing. Men å ikke gjøre som moren din sier kan gå gjøre at du går på en smell. Og det vil vi jo ikke at du skal. For det er ikke å stikke under en stol at i russetiden er drikker de fleste mer enn en gjennomsnittlig tysk by under Oktoberfest. De sover litt mindre enn de burde, og kostholdet består av kebab, pølser og burgere. Alt dette gjør at kroppen blir litt sliten, men det finnes ting du kan gjøre for å unngå at du går på en smell :) Vi i promo har allerede vært igjennom en russetid, og alle lever i beste velgående, og vi har noen tips til deg som er russ:


Tips 1:

Russetiden starter om kun 30 dager, og det ligger fortsatt snø utenfor døren. Det blir nok bedre når startskuddet går, men det er ikke tropenetter av den grunn. Det er lett å bli syk, og ingen vil vel være sengeliggende i russetiden? Derfor er ett av våre beste tips og knaske litt multivitamin før russetiden starter. Begynn gjerne nå:) C-vitamin er vitaminen som gjelder, da den styrker immunforsvaret, men kroppen har bra av alle vitaminer. Husk at påsken er en ypperlig tid å spise appelsiner, som er en av de beste naturlige kildene til c-vitamin.

Tips 2:

Kle deg godt! Du trenger ikke to lag super-undertøy og en jakke som er verdig en tur til Nordpolen. Men en hettegenser og en litt tykk jakke er ikke å forakte. Du klikker i så mange vinkler at du står i fare for å bli litt svett, og når festen er over for kvelden, og du er svett så blir det fort veldig kaldt å være en tynnkledd russ.


Tips 3:


Kle deg godt! Nei, du leser ikke dobbelt. Denne påkledningen gjelder gutta. Om du støter på en søt jente i ringen på for eksempel Tryvann, og dere bestemmer dere for å ta ett besøk i den berømte ''100-meterskogen'', bruk kondom. Dette er forsåvidt ett bra tips generelt :)


Tips 4:

Ørepropper er ett must. På alle treffene er det lyd bokstavlig talt i hue og ræva! Det er utrolig kult med store anlegg, men husk at med store anlegg følger stor lyd. Det er 100db-grense på Tryvann og Lillehammer, men det kan skade om du går for nære høytalerene uten propper. Vi deler selvfølgelig ut 10 000-vis av propper gratis på Tryvann. Du kan også få kjøpt propper billig hos saniteten på Lillehammer og Hellerudsletta:)


HÆÆÆÆ?!??! HVA SA DU?!??

Tips 5:

Vann. Greit nok, det er en av ingrediensene i øl, men tro det eller ei, det er sunt med vann uten resten av øl-ingrediensene oppi :)



Til slutt ett Jan-Thomas tips (fra Anders):




Ta litt ekstra sol før russetiden. Du blir fort litt blek av konstant festing, så ett ekstra lag med brunfarge er ikke å forakte før du skal feste i 4 uker med 25 000 av det motsatte kjønn ;)

Stek eller blek?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar