mandag 8. mars 2010

VIP-PLASSER PÅ TRYVANN

Ditt Livs Party har totalt 7 bussringer med 5 busser i hver ring hver eneste helg. Konkurransen for å få disse plassene er stor og konkurransen for VIP-plassene er like stor, om ikke større. Vi har nemlig plass til noen busser på selve ringområdet, P1, for de som verken har lyd eller lys. Dette er en stor mulighet for bussen til å bli sett, samtidig som det er et fett tilholdssted når du er på Tryvann.

Vi har nå bestemt oss for å dele ut noen av disse VIP-plassene. For å søke om en VIP plass må du sende en søknad om hvorfor nettopp bussen deres fortjener en VIP-plass, hva planene deres er, litt om konsept osv. Denne søknaden kan du sende til tobias@russen.no - Siste frist for søknaden er førstkommende fredag, 12. mars.

For busser med VIP-plasser på Tryvann er prisene:

750,- kr for eget aggregat (brannverntillegg, vi stiller da disponible til å bidra med påfyll av diesel samt elektriker tilstede under hele arrangementet.

1.500,- kr. for opptil 2 x 16A 230V

3.000,- kr. for 1x 32A 230V

Dersom dere har større behov enn dette; se priser for ringplass.

VIP-busser betaler med kort eller kontant ( helst kort) når de ankommer Tryvann, og på Lillehammer gjelder dette alle.

(Husk også parkeringsavgift for alle busser/biler på alle treffene. Prisene varierer fra treff til treff og område til område. Se arrangementsider for mer info.)

1 kommentar:

  1. Hadde vært sykt om Slagsmålsklubben kom til tryvann! :D
    Promo teamet: hør på noen av sangene dems og vurder. er skikkelig dope!

    SvarSlett