tirsdag 9. mars 2010

PASS PÅ ØRENE DINE!!



Russen er i risikosonen for hørselsskader, og hvert år hører vi om russ som får øresus og nedsatt hørsel. Ørene blir slitne de også, og det er viktig å passe på de på samme måte som man tar vare på¨resten av kroppen. Gjør man det, kan man kose seg med musikken hele livet!


Derfor har HLFU (Hørselshemmedes Landsforbunds Ungdom), HLF (Hørselhemmedes Landsforbund) og ROK hvert år gått sammen for å bevisstgjøre russen om viktigheten av å passe på hørselen. Vi deler ut gratis skumpropper ved inngangen og i kioskene på alle ROK sine treff og henger opp plakater med rådene våre:


Bruk ørepropper

Ta pauser fra musikken

Ikke stå for nær høyttalerne



Nytt i år er at vi tilbyr musikkpropper igjennom nettbutikken musikkpropper.no og på stands på treffene. Skumproppene blokkerer ut musikken, og de er beregnet på engangsbruk. Å bruke musikkpropper er som å skru ned volumet – du får med deg musikken samtidig som du beskytter ørene. De er også mer behagelige å ha på seg og kan brukes igjen og igjen. Du får de med en praktisk snor til å ha rundt halsen når du ikke bruker de. De koster 250 kr på musikkforretninger og på apoteket, men hos oss koster de kun 50 kr pluss porto på nett og 60 kr på treffene. Det beste er at hele overskuddet går til en god sak – arbeidet vårt med å forebygge hørselsskader. Ved å kjøpe fra oss beskytter du ikke bare din egen hørsel, men andres også!


I år har vi fått sponset skumproppene fra TryggVesta og Helsedirektoratet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar