tirsdag 9. februar 2010

HVEM ER BEST, OSLO ELLER AKERSHUS?

Etter en rask gjennomgang av "Wall of Fame" har vi talt opp at Oslo-bussene står med 24 kåringer siden oppstarten av 2001, like mange som Akershus-bussene. Det betyr at det nå er dødt løp mellom de to fylkene. 

I Akershus er det busser fra skoler som Eikeli, Stabekk og Nadderud som har stått for en stor majoritet av kåringene, og det er spesielt Ringenes Herrekåringen man har vunnet mest i Akershus. I Oslo derimot er det busser fra skoler som Pers, Handels og Nordstrand som har dratt lasset, og en del busser som har hatt utgangspunkt i fra Midtstuen. Mens Akershus var de som dro flest kåringer de første årene er nå Oslo kommet sterkt etter, og i fjor gikk hele fem av åtte kåringer på Tryvann. Spørsmålet er nå om Akershus kan stoppe den trenden eller vil vi etter årets kåring stå med flest kåringer til de lokale bussene fra Oslo? Så hvem er best av de to fylkene?




MEN det er ikke bare Oslo og Akershus som drar i land kåringer. I fjor var det nemlig ingen tvil om hvem som var årets konsept på Lillehammer. Tokyo-jentene fra Bergen hadde et sinnsykt gjennomført og bra konsept som dro kåringen hjem til byen mellom de syv fjell. Dermed fikk for eksempel Bergen like mange kåringer på Lillehammer som for eksempel Akershus. Vi både håper og tror at det også i år kommer til å være busser utenfor hovedstadsområdet som kommer til å vinne kåringer! 



1 kommentar:

  1. Forskjellen er jo at Eikeli og dem FÅR alle pengene. og Oslo er mer rutinerte på å jobbe for dem!
    Så det er jo Oslo som er desidert de flittigste.

    SvarSlett