torsdag 11. februar 2010

RUSSEFEST I BERGEN, IKKE AKKURAT STRIPPET FOR GOD STEMNING

Sist torsdag arrangerte Hovedstyret i Bergen fest for å gi bergensrussen en liten smakebit på hva de har i vente i april og mai. Her hadde de leid inn kjente dj's og hadde også live konsert. Men listen over opptredener er litt lengre enn bare dj's og band. Tidlig på festen hadde Hovedstyret også leid inn både en mannlig og en kvinnelig stripper for å få opp stemmningen, og HS sier at det var ekstremt god respons blandt publikum! Visepresident Lars Fluge Nordgreen sier at både guttene og jentene satte stor pris på underholdningen.

Rød Ungdom i Bergen mener at dette var ett dumt valg av HS i Bergen, og sier at de burde tenkt over at festen var for alle russ i Bergen, og at noen kanskje kunne bli støtt av denne underholdningen. Hovedstyret er uenige og sier at deres oppgave var å lage mest mulig liv, og at strippingen defintivit bidro til at stemmningen var i taket.

Uansett, om dette er en forsmak på Bergensrussens russetid, bør de se frem til den virkelige russetiden starter..!

4 kommentarer:

  1. Stemmning med to m'er, seriøst?
    Men forventer strengt tatt ikke at folk som jobber i rok har vitnemål, så er ikke veldig overasket...

    SvarSlett
  2. Og jeg er "strengt tatt ikke så overasket" over at noen som skriver så dumme kommentarer, ikke kan skrive norsk selv heller!

    SvarSlett
  3. Sjekk andre blogger, nettaviser ol. skrivefeil forekommer! Det handler om å formidle noe, raskt, ikke skrive en artikkel/novelle/roman med korrekt rettskrivning. Da tror jeg det hadde blitt mye gammelt nytt om alt må gjennom lange omveier med korrekturlesning ;)

    SvarSlett