onsdag 17. februar 2010

THE STIG ER GIRA PÅ BURN

Vinterferien står rett rundt hjørnet og det er ikke mange uker til russetiden braker løs. Det betyr at bussene nå burde være godt i gang med byggingen. På jentebussen The Stig mente de at de hadde kommet litt tregt i gang, så vi tok en tur innom med et brett Burn for å få litt liv i dem!


Jentene, som primært er fra Eikeli, Stabekk og OPG er allerede i gang med byggingen av bussen når vi kommer tuslende innom. Bussen som står på et hemmelig sted holder nå på å bli freshet opp med et konsept som veldig mange er sykt spente på å se.


Den 22. April kl. 17 er det bare å møte opp på Eikeli/Stabekk-kåringen for da kan du for første gang se jentenes konsept. Uten å avsløre for mye kan vi fortelle at bussen kommer til å bli sinnsykt fet. Dekknavnet The Stig er basert på den kjente sjåføren fra programmet Top Gear. Greia med The Stig er at hans identitet holdes ukjent og det er det jentene også gjør med sitt konsept.


”Vi gleder hos helt sinnsykt til russetiden. Etter en så lang tid med forberedelser blir det sykt digg å endelig å stå der med en pils i hånden og russepæntsa på!” sier bussjef Silje Nordahl.


Hvis ikke stemnignen var god fra før av blir den i hvertfall det når vi gir dem et brett med Burn. ”Serr? Har du med Burn til oss? Jeg digger det. Burn er digg både til vanlig og som blandevann” sier Tilla Bruenech før hun tar en stor slurk av boksen, skulle nesten tro det var en halvliter med pils. Bussen deres, som rullet som Tropic Thunder i fjor, er en stor buss med sidestilte seter og en stor bar i midten. Da jentene overtok den var den dekorert av bambus på hele utsiden, det har jentene nå fått av og de er klare for å sette sitt preg på bussen. Vi i Promo ønsker dem lykke til og gleder oss til å se hva de kan få til i russetiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar