mandag 15. februar 2010

LANDSTREFF PÅ LILLEHAMMER UTSOLGT?!

ROK blir nedringt, og rykteflommen på diverse forum og facebook er enorm. Spørsmålet er det samme både når det ringer og når det skrives på nett: ''Er Lillehammer utsolgt?!''. Nei, det er det ikke....enda. Lillehammer-billettene flyr ut i rekordtempo, og det vil bli utsolgt om ikke lenge. Landstreffet på Lillehammer vil i år bli lagt til første mai-helgen, og er det eneste treffet den helgen, og dette gjør at det er ekstrem interesse for å få skaffet seg billetter fortest mulig.
''Hvorfor skal jeg dra til Lillehammer?'' spør du deg kanskje, og grunnene er ikke få: 8000 gira russ, de samme bussringene du så på ''Ditt Livs Party'' helgen før, stort van-land, NM i buss og van. Nytt tilskudd til Landstreffet i år er Club Russtique hvor du kan hjemmelaget frokost og middag, freshet opp sveisen/sminken av stylister og du kan chille i ett behagelig lounge-område.

Og med artister som Drømhus og Cascada kan vi garantere ustabile tilstander foran hovedscenen med musikk som vil få deg til å holde max gass ut i de små timer. I mellomtiden kan du trene klikke-muskelen med en låt som like sikkert vil ta Lillehammer til høyder de ikke har sett siden Dæhlie, Bredesen og Koss dro gull på Lillehammer i 94:

3 kommentarer:

  1. Cascada blir SYKT! Digg at jeg kjøpte billett for 2 måneder siden :D

    SvarSlett
  2. GIRA!!! Men kommer det flere artister dit eller? eller forblir det Drømhus og Cascada? :)

    SvarSlett
  3. Det kommer flere artister :) vi kommer til å slippe noen ganske snart, og de er sykt fete :D

    SvarSlett