mandag 1. februar 2010

OBLIGATORISK REGISTRERINGSSKJEMA FOR ALLE BUSSER 2010

Vi trenger nå informasjon om hver enkelt buss, utstyrslister, registrering til Russens HumAK osv.

Hei alle russ på buss!

All denne informasjonen skal dere føre inn samlet i et registreringsskjema som må fylles ut riktig og etter instruksjonene som følger ved skjemaet. Merk at skjemaet er et excel skjema og har flere såkalte ”sider”, og det er viktig at dere fyller ut alt – ellers sendes det i retur og dere må gjøre det på nytt.
Dette er obligatorisk for hver eneste buss. Send en mail til tobias@russen.no med emne/tittel på mailen: Registreringsskjema + ”dekknavn din buss” og du vil få en mail i retur med skjemaet. Dette må så leveres senest innen 10. Februar.
(Påmelding av buss/bil til Russens Humanitære Aksjon kan dere også gjøre på http://www.russenshumak.no, men dette gjelder kun HUMAK og dere må fortsatt fylle ut registreringsskjema som nevnt over.)

2 kommentarer:

  1. må man ha fanside for å få tilsendt det greiene eller? Siden jeg ikke får tilsendt noe registreringsskjema på mailen, fikk bare spørsmål om vi har fanside på facern ell lignende.. : p

    SvarSlett
  2. Send en mail til tobias@russen.no med emne/tittel på mailen: Registreringsskjema + ”dekknavn din buss” og du vil få en mail i retur med skjemaet.

    Om du allerede har gjort dette og ikke fått mail tilbake kan det hende at mailen har havnet i søppelkassen din.

    SvarSlett